lauantai 8. marraskuuta 2014

Tulostettavat etiketit ruokakomeroon

Syysväsymys näytetään päihittäneen tällä kertaa ja pursun kaikenlaisia ideoita, listoja ja tekemisen halua. Aikaisemmin siivosin lankavarastoa ja nyt on vuorossa keittiön kaapit. Minä pidän ruoka-aineita mieluiten lasisissa purkeissa. Se on nätimpää kuin epämääräiset kasat pahvilootia, mutta ennen kaikkea se parantaa ruokien säilyvyyttä ja estää mahdollisia ötököitä pääsemästä ruokiin käsiksi.


Netistä löytyy kaikenlaisia valmiita etikettejä komeron organisointiin. Suurin osa näistä on kuitenkin englanniksi. Koska halusin luoda yhtenäisen ja hallitun kokonaisuuden, tein etikettejä itse ja ihan suomen kielellä. Ajattelin, että joku muukin on saattanut tällaisia kaivata, joten tässä ne on teille tulostettavassa muodossa. Tyylejä on kolme, joten jokainen voi valita mieluisensa. Mustavalkoiset voi tulostaa väripaperille, jos haluaakin väriä kaappiin. Tosin näistä purkeista tuli verran suloisia että taitavat jäädä nyt ainakin joksikin aikaa näytille tuohon hyllyyn.

Voit ladata etiketit itsellesi tästä.

Tulostettavat ruokakomeron etiketit
 Tuleeko mieleesi muita ruoka-aineita, joille tarvitsisit etikettiä? Kommentoi tähän kirjoitukseen mitä puuttuu, niin voin jossain vaiheessa tehdä näitä enemmänkin.

1 kommentti:

  1. Milla,
    thank you for your lovely comment! Still smiling!
    Happy days
    Elisabeth

    VastaaPoista