sunnuntai 1. helmikuuta 2015

Häissä

Eilen juhlittiin Kirstin ja Janin häitä. Kaunis tilaisuus, hyvää ruokaa ja hauskaa seuraa. Oikein mukava ilta siis, tämä päivä on mennyt hieman toipumisen puolelle.... Hääpari (lue: morsian:) oli tehnyt valtavasti töitä ja esivalmisteluja, mutta se kyllä näkyi. Hyvin suunniteltu ja valmisteltu juhla sujuu aina paremmin kuin puoliksi tehty. Vielä kerran onnittelut hääparille! Olkoon teillä edessä pitkä yhteinen tie, jossa on vain sopivasti haastavia mutkia.
Morsiamen itse tekemät macaron -leivokset.

Henkilökohtaisesti yksi illan kohokohdista oli se, että minua pyydettiin kummiksi. Ensimmäinen kummilapsi on sis tulossa, jännitävää! Jäin miettimään tuota kummeutta ylipäätään. Eipähän se kummeus nykyään enää ole sitä mitä joskus sata vuotta sitten. Varmaan kummin ja kummilapset persoonallisuudetkin vaikuttavat siihen millaiseksi suhde aikanaan muodostuu. Minulle ainakin merkitsee valtavasti olla kummina ja saada näin elämääni lapsi, koska omia lapsia en ainakaan näillä näkymin halua. Äitipuolena olemiseen luonnollisestikin kuuluu lapsi, mutta jotenkin koen että suhde Neiti 4-veehen on Miehestä riippuvainen. Kummilapsen kanssa suhde ei ole samalla tavalla ehdollinen. Eipähän tarvitse murehtia perintö-asioitakaan tämän jälkeen. :)

Puikot ovat suihkineet tällä viikolla, kun olen testaillut tuota nurinneulomistekniikkaa. Siitä enemmän sitten ensi viikolla.

Lukijat vain lisääntyvät, tervetuloa kaikille uusille seuraamaan tätä kohellusta. Olisiko paikallaan, että pistetään blogin ensimmäinen arvonta pystyyn kun lukijoita on 20 kasassa?

4 kommenttia:

 1. <3! Kummin tehtävä
  On olla siisti- vanhemmat on noloja ja välttämättömiä. Pelottaa miten menee-
  Pidetään peukut et hyvin..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvin se menee! Ja kai ne kummitkin saa olla vähän noloja. :)

   Poista
 2. HEi.
  Sydämmelliset Onnittelut Hääparille:kaunis kuva,kauniista ihmisistä.

  VastaaPoista