lauantai 7. helmikuuta 2015

Snautserisukat + ohje

Onpas ollut mukava lauantai-päivä. Vähän olen touhuillut kotitöitä ja neulonut, nukkunut pitkät päikkärit Miehen kanssa ja ollut vaan. Nautiskellut siitä, kun ei ole tekemisen pakkoa ja saa olla vaan. Välillä pitää ihan keskittyä nautiskelemaan yksinkertaisista asioista. Näistä esimerkkinä se, kun ei ole migreeniä. Vähänkö se on hieno tunne!

Neulomistakin olen harjoittanut tässä kaiken leipomisen ja muun seassa. Tällä hetkellä puikolla on "rentoutumismalli" Miehelle, eli ihan pelkkää raitaa vaan. Haastetta on sen verran että raitaa on kolmea väriä. Välillä on hauskempaa neuloa ilman kaavioita ja ohjeita. Lähden huomenna kohti Jyväskylää ja olen siellä keskiviikkoon asti, eli matkalle on hyvä ottaa mukaan yksinkertainen neule. Työnantajan toiveesta suoritan siellä yhden kurssin tämän vuoden aikana, eli matkoja sinne kertyy yhteensä neljä tämän vuoden puolella. Vaihtelua arkeen.

Mutta sitten itse asiaan. Snautserilapasille piti tietysti tehdä kaveriksi sukat. Tällä kertaa lähdin hakemaan hieman realistisempaa kuvaa, ja mielestäni onnistuinkin siinä joten kuten. Tätäkin kuvaa tuli tuijoteltua niin kauan, että olin jo epävarma siitä, onko se snautserin näköinen vai kuvittelenko vain. Testasin esittelemällä sukan Miehelle, joka kysyi "Onko siinä Iita?" Mission completed. :) Kommentteja otan mielelläni vastaan, mitä mieltä olette? Onko toiveita jostain muista koiraroduista, joita haluaisitte sukissa nähdä?

Käyttämäni tummanharmaa 7veikka oli niin tummaa, ettei valmiista neuleesta meinaa oikein silmiä erottaa. Kyllä ne siellä silti ovat. Väriähän voi toki muuttaa tarpeen mukaan, näen silmissäni jo mustat snautserit. Olen väittänyt ohjeessa että koko olisi 38, mutta tästä en ole vielä ihan varma. Odotan palautetta asiasta sukkien saajalta. En halunut venyttää sukkia omissa hieman isommissa jaloissani, siksi nyt vain tällaisia tasokuvia. Nämä sukat on neulottu tuolla nurinpäin-tekniikalla, josta olen aikaisemmin kertonut.

EDIT: Koko tosiaankin on hyvin lähellä sitä 38, kun sukat on neulottu puikoilla 4.

Ohjeen sukkiin saat tästä. / Get the instructions for the socks from here.

Snautserisukat


Kyllä se snautseri on, ehkä?

3 kommenttia:

 1. Moi.

  Kyllä se ihan Iitan näköinen on,enempi kun Tyynen.Hyvää matkaa jyväskylään, ja takas.

  VastaaPoista
 2. Ihan on selvä Iita-käppänä ja kokokin on täydellinen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Loistavaa! Jos kunnon haasteen haluaisi, niin sitten olisi varmaan vuorossa Lumi... :)

   Poista