keskiviikko 25. helmikuuta 2015

Taimenkyltit

Minulla on varmaan jonkin sortin kevätväsymys. Tämä loska ja märkyys ahdistavat ja tuntuu että jokainen päivä on taistelua siitä jaksaako pysyä liikkeessä, tehdä ja suorittaa. Auraus täällä maailmanlaidalla on aina vähän niin ja näin, aura käy kun auramies sattuu meidät muistamaan. Koiriakaan ei huvita hirveästi tuolla loskassa juoksuttaa.

Tulostettavat taimietiketit.

Yritän ajatella positiivisesti ja luoda katsetta hiljalleen tulevaan kesään (niin, siihen kesälomaanhan on tosiaankin vain enää kolme palkkapäivää!). Viherpeukalointi ei ole saanut minua ihan yhtä sekaisin kuin viime käväänä. Koska olen panostanut monivuotisiin kasveihin enimmäkseen, toivon että pihamaalla kasvaa ensi kesänä jotain muutakin kuin mäntyjä, vaikka minä en jaksaisikaan tehdä nyt asialla mitään.

Muutamia ruukkuja ja taimia meiltäkin toki löytyy. Chilejä on kasvamassa kolmenlaisia, tosin alkaa näyttää siltä ettei ruukuista nousekaan mitään. Noissa kierrätystaimipoteissa on vaan se vika, että niitä kastellessa niistä kuluu pois sisällön kertova teksti. Keksin tällaisen ratkaisun: Tulostetaan taimietiketit. Otetaan hammastikkuja (/tulitikkuja) ja teippiä. Teipataan leikatut etiketit tikkuun, kirjoitetaan rehun nimi, ja tuikataan pottiin. Valmista!

Taimietiketit voit tulostaa tästä.

Tarvikkeet

DIY Taimikyltit
Etiketit eri väreissä


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti