torstai 12. helmikuuta 2015

Ystävällisiä muistamisia

Palasin eilen kotiin Jyväskylästä. Hyvä reissu oli, opin paljon kaikkea (enemmän tai vähemmän) hyödyllistä. Jotenkin minun erakkoluonnettani tuppaa väsyttämään (siis fyysisesti väsyttämään, ei kyllästyttämään) kaikki seurallisuus mikä koulutuksiin ja kokouksiin liittyy, niinpä olin iltaisin aivan puhki. Kerkisin näkemään myös tulevan kummilapsen isoveljeä ja muuta perhettä, mikä oli hauskaa vaihtelua arkeen. Kiitokset vaan majoituksesta!

Kävin illalla läpi postiani ja siellä olikin mysteerinen kuori. Tunnistin kyllä lähettäjän nimen, mutta en ensin käsittänyt miksi häneltä oli tullut postia. Tämä selvisi avattuani kuoren. SLY:n Redrose ja nami-hiiri olivat muistaneet rinkiläisiä ystävänpäivän kunniaksi erikoisella suklaamuotilla, josta saa koristelut kaupan päälle. Pitää odottaa jokin merkkitapaus ennen kuin tämän raaskii käyttää. Iso kiitos teille!


Suklaan koristelua SLY:n tapaan

Lahjat eivät suinkaan loppuneet tähän, vaan tänään töistä tullessani oli taas yksi kuori odottamassa. Oma SLY:ni oli muistanut minua ja minun suklaanhimoani ja toivotteli vielä hauskaa ystävänpäivää. Kiitos tästäkin! Kuuma juoma maistuu täällä samalla kun sukkapuikot alkavat kohta viuhtoa.


Edessä taloon tullut lahja, takana yksi lähtevistä.

4 kommenttia:

 1. Ihanasti parisi muistanut sinua =)

  VastaaPoista
 2. Tuo sosiaalisuuden väsyttävyys on varmaan meidän geeneissä tai jotain. Lisää paketteja tulossa ;)

  VastaaPoista
 3. heippa.
  Kauniita lahjoja, Huomasin ,että kuvassa sun hyäsintti on nupullaan.mistäs se on siihen hypänny?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyasintti-sipuli oli koko pitkän talven pimeässä kellarissa talvehtimassa ja loikkasi nyt sisälle. Kohta se kukkii!

   Poista