keskiviikko 4. maaliskuuta 2015

Origamipuput

Vaikka eilen purnasin, ettei aikaa oikein ole, onnistuin kuitenkin napsaisemaan pienen hetken itselleni. Pienen hetken aikana opettelin uuden taidon: kuinka taitellaan paperista pupukori, johon voi vaikka säilöä pääsiäisen herkut. Ei minulla tietenkään mitään oikeaa origamipaperia ollut vaan tulostin paperin Lia Griffithin sivuilta. Sieltä löytyy muutenkin valtavasti kauniita papereita, pakettikortteja ja kukanteko-ohjeita.

Origamipupu

 Mikäli saan blogin video-ominaisuuden toimimaan, laitan tähän Leyla Torresin ohjeistuksen pupun taitteluun. Vaikka videolla ei suomea puhutakaan, ohjeet ovat niin selvät että origamin teko onnistuu. Ihan ei minun jänöt vielä näytä samalta kuin enemmän harjoitelleella. Kuono on minulle se haasteellinen kohta, siitä ei meinaa saada siistiä millään. Mutta varoitan: tähän jää koukkuun, taittelin viime yönä paperia unessanikin. Videon saa isoksi klikkaamalla oikean alareunan koko näyttö -näppäintä.Hauskaa maaliskuuta kaikille lukijoille!

2 kommenttia:

  1. Oi kun ihania pupuja! Taidampa itsekin askarrella niitä :) Viime vuonna askartelin ruusuja äitienpäiväksi Leylan ohjeella :)

    VastaaPoista