sunnuntai 15. maaliskuuta 2015

Pupukranssi

Eilen en saanut aikaiseksi mitään. Mies oli koko päivän pilkillä ja minä nautiskelin hiljaisesta talosta ja yksinolosta. Katsoin uusimman Nälkäpelit -elokuvan (no jaa..) ja mussutin herkkuja.

Tänään olikin sitten virtaa enemmän. Lähdin heti aamusta koirien kanssa metsään. Täällä on upea hankiainen ja koirat kirmailivatkin sydäntensä kyllyydestä pitkin metsää. Aamulla on -7 astetta, juuri sopivasti. Törmättiin hiihtäjäänkin ja se oli koirista jotain todella jännittävää. Mikä tuo on ja miksi se pitää niin kummallista suihketta?



Pupukranssi pajunkissoilla

Metsäpolulta mukaan tarttui pajunkissoja. Olen kerinnyt jo useaan kertaan irvistellä ovikranssillemme, joka edelleen maaliskuussa toivotteli piparin tuoksuista joulua. Purin kranssin ja korvasin havut pajunkissoille. Muutama Citymarketista hankittu pääsiäiskoristekin pääsi esille. Ihan hirveästi ei tähän tullut panostettua, koska Pääsiäiseen on vain muutama viikko ja sitten alkaa puput ärsyttää. Aikansa kutakin. Nyt pitäisi lähteä kaappeja kantamaan, Mies tuolla jo odottaa ja huokailee. Ostettiin kun halvalla saatiin kaksi isoa metallista lukittavaa arkistokaappia. Ne on tarkoitus viedä aittaan ja säilyttää niissä arvokkaimmat työkalut. Meidän aitan ovessa kun ei ole lukkoa...

Kranssin tarvikkeet


1 kommentti:

  1. Hei .
    Mulla onkin samanlainen krassi, jota voi muokata vuosijuhlien mukaan, selvää säästöä, kun koristelee sen saman aina uusilla koristeilla, kiitos vinkistä.

    VastaaPoista