perjantai 26. joulukuuta 2014

Joulu

Joulu alkaa olla jo nyt voiton puolella. Täällä on ähkysyöty ja nyt ihmetellään, että mitä noille yli kymmenelle suklaarasialle oikein tehdään? Tänään tulee vielä muutamia jouluvieraita käymään ja Mies käy hakemassa Neiti 4-veen viikonloppuna.

Meidän jouluvietto oli aika perinteinen. Siihen kuului joulurauhan julistys, haudoilla käyntiä, syömistä ja juomista, lahjoja sekä saunomista. Allekirjoittaneelle pukki toi mm. pöllö-viltin, pöllö-kellon ja pöllö-kakkuvuoan. Koska talossa ei tänä jouluna ollut yhtään lasta, oli joulutouhut järjestetty aikuisia ajatellen. Missään vaiheessa ei joulustressi päässyt iskemään. Aattona melkein kaikki ruuat oli lämmitystä vaille valmiina ja siihen ei paljoa aikaa mennyt.

Kiitoksia kaikille jouluvieraille kun kävitte, hauskaa oli. Toivottavasti vihdyitte yhtä hyvin kuin minä. Jos tekee vielä mieli suklaata, niin meiltä sitä saa.


Jälkiruokana oli baked alaska.
Lahjoja ihmisille...

...ja lahjoja koirille

2 kommenttia:

  1. Kiitoksia hauskasta joulu-illasta emännälle ja isännälle, kivaa oli ja lahjoja oli kassillinen kotiin vietäväksi , antelias joulu-pukki.-joulun jatkoja kaikille, toivottaa,,iltaa istunut.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli se Pukki antelias tännekin päin, kiitos siitä. Hieromavehkeestä ollaan melkein tapeltu.. :)

      Poista