sunnuntai 21. joulukuuta 2014

Kauneimmat Joululaulut

Tänään suoritettiin joulusiivous ja käytiin laulamassa joululauluja. Matkasin ystävän ja suvun naisten kanssa poikkeuksellisesti Viekin kirkkoon, joka kyllä kieltämättä on jotenkin jouluisempi ja perinteitä henkivämpi paikka, kuin Lieksan kirkko. Hauskaa oli, kiitos teille seurasta. Tilaisuutta säestäneet ja esilaulajina toimineen rippikoululaiset osasivat tosiaankin asiansa ja heitä oli ilo kuunnella.

Viekin kirkko

Kauneimmat joululaulut
Koska olin kiireineen kaiken hinkkaamisen ja luuttuamisen kanssa, valtuutin äitin joulukuusen hankkijaksi. Äiti olikin käynyt metsästä hakemassa komean kuusen, joka pääsee huomenna sisälle. Mieskin hyväksyi sen, vaikka se olikin hieman korkeampi kuin suunnittelimme. Tarkoitus oli saada pieni sievä pöytäkuusi, joka toisi lisänsä joulun tuoksuihin, mutta ei sotkisi koko taloa neulasillaan. Noh, nyt on isohko sievä pöytäkuusi. :)
Lopuksi tänään haluan tähän liitää kuvakoosteen, joka on omistettu kaikille teille, jotka haaveilette vielä valkoisesta joulusta. Kuulin tänään, että jopa Pasilassa on lunta satanut, joten toivoa on!

Omasta pihasta......ja vieraisilta.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti