tiistai 16. joulukuuta 2014

Joulun henki iskee

Mies koki jonkinlaisen herätyksen ja tajusi joulun olevan ensi viikolla. Joku muu saattaisi väittää, että sille iski jonkinlainen paniikki, mutta minä uskon mieluummin kyseessä olevan jouluhengen. Jokainen meistä kokee lähestyvän juhlakauden omalla tavallaan ja siinä missä minä stressaan katosta roikkuvista hämäkinseiteistä, Mies aloitti touhuamisen jostain aivan muualta.

Ensin se kävi hakemassa kaverilta lainaan ison, humisevan ja hörisevän höyrypesurin ja veteli sillä sohvan puhtaaksi. Meillä myös koirat viettävät paikoitellen aikaa sohvalla, joten se olikin pesun tarpeessa. Suunnitelmissa on ilmeisesti jatkaa höyrypesurin kanssa myös olohuoneen matto sekä keittiön lattia.

Toiseksikin se korjasi katon reunat niin, etteivät ne enää roiku ja aiheuta välitöntä tippumisvaaraa kaikille lähellä oleville. Sitten ilmestyi pakkelipaikkoja seinän koloihin ja nyt siellä on menossa maalausoperaatio. Olen itse lähdössä loppuviikoksi pieneen reissuun naapurimaahan, saa nähdä mitä ihmeitä täällä sillä aikaa tapahtuu. :)

Ajattelin, että laitan tähän kerrankin totuuden mukaisen kuvan siitä miltä meillä näyttää, enkä mitään siloiteltua ja siistiä valkotaustaista photoshopattua unelmakotia, mitä useimmat blogit ovat täynnä. Tämä kuva esittää koiria varten kasattua muuria, etteivät ne mene hieromaan itseään toisella puolella olevaan maalattuun seinään.

Keittiö näin joulun alla.....Ei kommentteja:

Lähetä kommentti