lauantai 20. joulukuuta 2014

Salainen Jouluystävä

Salaisen jouluystävän viimeinen paketti odotti minua postissa ja hyökkäsin sen kimppuun heti kun sain sen kotiin asti kannettua. Sisältä paljastui suklaata (aina tervetullutta tähän taloon), sekä kaksi paketoitua lahjaa. Jos olisin ollut kärsivällisempi, olisin voinut jättää paketit odottamaan joulua, mutta en ollut.

Ensimmäisestä paketista löytyi enkelikello. Meillä on joskus ollut sellainen, mutta se on ilmeisesti kadonnut muutossa koska tänä jouluna en sitä löytänyt. Yksi oma joulumuistoni lapsuudestani on se, että ennen joulua viriteltiin äitin kanssa enkelikello helisemään ja se oli yksi lähestyvän joulun merkeistä. Myös Mies intoutui muistelemaan lapsuuttaan ja sitä miten kiehtovaa enkelikellon tuijottaminen oli mummolassa ollut. Eli erittäin onnistunut lahjavalinta.

Toisessa paketissa oli viinilasin merkkaus-korut. Tähän minun täytyy nolona tunnustaa, ettei meillä ole yhtään viinilasia. Viini on yksi paha migreenin aiheuttaja ja viiniä lipittävät kaverit ovat saaneet tyytyä Verna-laseihin. Joten täytyypä laittaa nuo viinilasit ostoslistalle. Kortista paljastui, että saamani pakettien lähettäjä tänä vuonna on ollut Satu. Hänellä ei ilmeisesti ole omaa blogia (korjaa, jos olen väärässä), joten lähetänpä tässä nyt ison kiitoksen kaikista ihanista paketeista ja toivotan hauskaa Joulua sinulle ja perheellesi. Toivottavasti olet saanut itse yhtä osuvia lahjoja kuin minä sinulta.

Salaisen jouluystävän edellisen pakettiin pääset tutustumaan tästä.

Aamuni aloitin pipareitten leipomisella. Laitoin taikinaan ripauksen liikaa soodaa, eli piparit kohosivat hieman liikaa niin ettei kuvio ole parhaimmillaan. Home made -pöllömuotti on hankittu Pöllöpuoti -verkkokaupasta. Nopea toimitus ja tavara oli mitä pitikin, suosittelen lämpimästi.

Salainen jouluystävä laittoi tarpeellisen paketin, kiitos siitä.


Pöllö -piparkakut ja enkelikello


4 kommenttia:

 1. Meillä noita samoja merkkauskoruja, eikä ole tullut mieleenikään että olivat viinilaseihin. Ollaan käytetty niitä kaikkiin mukeihin ja laseihin mihin vain ovat käyneet ja hyvin on toiminut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mietin tässä että voisikohan ne ripustaa joulukuuseen? :)

   Poista
 2. Hei, kiva huomata, että olet tykännyt lahjoista. Ja ne lasinmerkkauspallot voi sujauttaa vaikka glögilasin tai kaakaomukin kahvaan :-) Oli mukavaa lähetellä sinulle paketteja. Ihanaa tulevaa vuotta toivottaen salainen jouluystäväsi Satu Oulusta

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suuri kiitos sinulle ja hauskaa ensi vuotta sinnekin päin!

   Poista