sunnuntai 7. joulukuuta 2014

Joululaatikot

Kävin tänään äitin luona tekemässä joululaatikoita, porkkanaa ja lanttua. Kun aloittaa valmistelut ajallaan, ei tarvitse jouluna juosta stressikärpänen perässä vaan voi keskittyä olennaiseen. Saatiin laatikot tehtyä (tai oikeastaan äiti teki suurimman osan, kiitos!) ja nyt ne menevät pakastimeen odottamaan h-hetkeä. Toinen vastaava tehtävä on karjalanpiirakat. Ne oli tarkoitus jo tehdä, mutta olkapään vamma ei nyt ole sallinut piirakkapulikan käsittelyä. Itsehän olen vielä töissä jouluviikon alun arkipäivät, joten haluan saada kaiken mahdollisen valmiiksi tai sitten delegoida hommat muille suvun naisille.

Yritäpä muuten ottaa moisesta ruuasta edustavaa kuvaa... :)


Olo on muuten ollut jotenkin alakuloinen. Luulen, että se johtuu tästä tekemättömyydestä. Kuten tuolla kommenteissakin erittäin osuvasti todettiin, laiskottelu on mukavaa, paitsi jos se on lääkärin määräämää. Noh, menen tiistaina saamaan lisää pistoksia, sitten tiedetään mikä on jatkosuunnitelma. Välillä on parempia päiviä ja välillä on huonompia päiviä. Kuulostaa ihan normaalilta elämältä, eikö?

Olen verkkomaailmastakin ihan pihalla kuin lumiukko, en ole kerinnyt lukemaan kenenkään blogeja enkä oikein kommentoimaankaan mitään. Eipähän ole tekemisen pulaa, kunhan joskus saan ihan luvallisesti koneella taas nököttää. Nyt taidan palata American Horror Storyn friikkien pariin takaisin ja käydä ruokkimassa HayDay:n lehmäni. Tällaista tänne tänään, toivottavasti siellä on parempi tunnelma.

1 kommentti:

  1. Ihanaa et joku muukin pelaa HayDay'tä :D nimim. Ihan koukussa edelleen:D

    VastaaPoista