keskiviikko 11. toukokuuta 2016

Salaisen leivontaystävän toukokuun paketti

Kiirettä on pitänyt. Töissä valmistaudutaan yhteen vuoden sesongeista, kun koulut loppuvat. Lisäksi sijaistukset ja täyttämättömät paikat vievät oman osuuteensa työajasta. Huomenna olisi taas Joensuu-päivä, viikonloppuna on tarkoitus suunnasta Jyväskylään ja ensi tiistaina taas Joensuuhun. Voi olla että saan yliannostuksen Corollasta. Oman energiamääränsä vie tietenkin tämä kasvava maha. Huomenna alkaa 5. kuukausi, hui! Jokainen aamu, jolloin farkut vielä mahtuvat jalkaan, on pienen riemutanssin arvoinen. :)

Näistä syistä hieman epäröin että riittääkö voimat lähteä mukaan Salaisen leivontaystävän uudelle kierrokselle. Edelliset kierrokset ovat kuitenkin olleet niin ihania, että en voinut vastustaa kiusausta. Paketti saapui jo eilen, mutta kerkisi vasta tänään tänne blogin puolelle. Paketista löytyi kaneli&sokeri -lehti (ihan uusi tuttavuus), keltaista sokerimassaa, keltaisia strösseleitä ja muffinssivuokia. Ohjeina oli (lehdessä olleitten lisäksi) Helpot pikkuleivät, Aleksanterin leivokset ja Napoleon -leivokset. Edellisen kierroksen parini laittoi minulle jo Aleksanterin leivosten ohjeen ja niitä on tehty täällä. Katsotaan missä välissä sitä kerkiää leipomaan. Kiitos parilleni ohjeista!

Salaisen leivontaystävän toukokuun pakettiPerjantaina kävin sokerirasitus-kokeessa (ei se litku ollut yhtään niin pahaa kuin mihin minut oli peloteltu). Tuloksia ei ole tullut vieläkään, joten jännityksellä odotan saako sitä edes syödä enää mitään leivoksia ennen syksyä. Toivotaan parasta. En tiedä pitäisikö olla ylpeä vai huolestunut siitä, että paino on grammalleen sama kuin neljä kuukautta sitten... Hieman ollaan keritty jo ihmettelemään myös lastenhuoneen tulevaa olemusta. Sehän on ollut meillä käytössä välillä vierailulla olevalla Neiti 6-veellä. Nyt sinne kaipaisi muutamaa lisäneliötä, että saisi tarvittavat tavarat mahtumaan. Kenelläkään ideoita miten huoneeseen saadaan taiottua lisätilaa? :)

Muffinssit itse tehdyillä suklaakoristeilla päätyivät töihin.

8 kommenttia:

 1. Ihanan aurinkoinen paketti =) Tuota lehteä en ole itsekkään huomannut :O
  Neliöt ovat täälläkin mietinnässä miten niitä saisi lisää kun nuo isot asuvat yhdessä huoneessa ja pienet yhdessä :D

  VastaaPoista
 2. Moi.
  Taitaa olla ihan uusi lehti.Herkullisen näköisiä munffinsseja.

  VastaaPoista
 3. Ihanan paketin sait upo uudella lehdellä!
  Ihanat muffinssit....työpaikka hemmottelu on aina paikallaan Ü

  Markkinoilla on tukeva valkoinen klassikko - sänky, jonka alle mahtuu kirjoitustaso, tuoli, leikkikalulaatikot tai vaikka kahden istuttava (vuode)sohva, joskus myöhemmin tms. Neiti 6v. voisi vaikka ihastua.(montako neliötä?)
  n-h
  http://nami-hiiri.vuodatus.net

  VastaaPoista
 4. Ihana paketti täynnä ideaa ja herkkua.

  VastaaPoista
 5. Ihailen tosi paljon sinun ottamia valokuvia tuotteista ja leivonnaisista. Ne on upeita! Pakettikin on kiva!!!

  VastaaPoista
 6. Mukava kuulla, että paketti ja reseptit ovat miellyttänet! :) Lehti on tosiaan ihan uusinta uutta. ;)
  T: Slysi

  VastaaPoista
 7. Älä hukkaa tuota lehteä, luen (ryövään) sen sitten juhannuksena :)

  VastaaPoista
 8. Neliöitä lisää, hmm jos saat ratkaistua vinkkaathan? Meillä Ikeasäkki pussitus ja saunaan tuo hetkeksi tilaa;) ihanan paketin sait, tuon lehden meinasin melkein ostaa, mutta pysyin lujana, onnellisia odotuksia! Anne( npuuhat)

  VastaaPoista