sunnuntai 9. heinäkuuta 2017

Heinäkuun salaisen leivontaystävän paketti

Tämän kuun SLY-paketti kerkisi seisomaan muutaman päivän postissa, ennen kuin ehdin sen hakemaan. Tämä ei onneksi paketin sisältöä pilannut. Paketti oli kaikin puolin täydellinen: siinä oli aineita, joista jokaiselle on varmasti käyttöä sekä iso nippu hyviä ohjeita.

Uusi Herkut-lehti vaikuttaa kannen perusteella oikein kiinnostavalta.


Laatikosta löytyi perunajauhoja, Polly-karkkeja, vaniljasokeria (tämä olikin ihan loppu), leivinjauhetta, Lehmuksen kanava-kahvia (menee odottamaan jotain erikoisempaa hetkeä), kaakaojauhetta, pumppernikkeleitä sekä kosteuspyyhkeitä. Kuukauden aiheina oli lapsuuden maut ja ohjeiksi parini oli valinnut suolaisen pappilan hätävaran, unelmatortun, mustikkaisen britatortun (en muista ikinä maistaneeni?), munariisipasteijat sekä Hanna-tädin kakut. Parini tunnusti että kuukauden aihe oli ollut hieman vaikea, koska ne lapsuudesta tutut ohjeet ovat kaikille niin tuttuja (kaikki osaanneevat tehdä tiikerikakun?). Minulla oli täsmälleen sama ongelma omaa pakettia kootessani. Extrana paketista löytyi vielä Koko perheen herkut -lehti.. En ole tähän vielä kerinnyt tutustumaan, mutta kannesta löytynyt otsikko kiehtoo: Vauvalle annos joka reseptistä. Paneudun lehteen kunnolla kunhan koittaa Kekkosen nukkumaanmenoaika. :)




 Ja vaikka parini kuvitteli, että voisin arvailla etukäteen kuka siellä pakettien takana on, niin ei minulla ollut mitään ajatustakaan. Toki huomasin miltä alueelta paketit on lähetetty, mutta en miettinyt sitä sen tarkemmin. :) Iso kiitos siis Wiivuskalle näistä kolmesta kuukaudesta. Erikoismaininta siitä että jokaisessa paketissa on ollut runsaasti resepteissä valinnanvaraa, se on aina mukavaa. : )

Meillä on tämän viikonlopun ollut pari erityistä vierasta. Nämä vieraat nimittäin ovat nukkuneet isäntäväen kanssa samassa sängyssä ja pyytäneet naamankampausta päivittäin. :)

Tiibetinterrierit Lumi ja Usva.

5 kommenttia:

  1. Hyvän teemapaketin olet saanut!
    Kivat koirat, mutta oikeastiko sängyssä loikoilevat?

    Voi Furio -parka, ei ole koskaan nukkunut oikeassa sängyssä, vain omassa pehmustetussaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nämäkin taitavat kotonaan nukkua sellaisessa, mutta näin vierailulla olivat hieman hemmoteltuja. :)

      Poista
  2. Moi.
    Lapsuudesta tulee mieleen pumpernikkelit,ne oli nameja lapsena.Koirilla kivat tukat.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minäkin muistan syöneeni niitä aina vaunu-matkoilla.

      Poista
  3. Saukkis kiittää todella tervetulleista ohjeista, jäävät käyttöön pidemmäksikin aikaa. Neiti 13-v on riemuinnut jokaisesta kortista 😃

    VastaaPoista