maanantai 18. toukokuuta 2015

Pöllöhame

Pöllöhame

Iski ompeluinto ja aloin hypistellä kankaita. Yllätys yllätys, käyttöön valikoitui pöllö-kangas. Olen tainnut tartuttaa pöllökuumeen Neiti 5-veehenkin. Hamehan siitä sitten lopulta syntyi. Ihan perusmallia, vyötäröllä kuminauha ja sivusaumoissa taskut. Taskut on ommeltu tällä TOSIMUMMON ohjeella, ei ollut vaikeaa. Taskujen lisäksi hameessa on vyötärökappale (hieman vyötärön leveintä kohtaa leveämpi, sen verran paksu että sisään mahtuu kuminauha), ja samankokoiset etu- ja takakappaleet. A-linjan saamiseksi ne on rypytetty vyötärönauhaan.

Tänään olin taas Joensuussa työasioissa. Nyt väsyttää. Mies oli hankkinut koneen ja puhaltanut pihamaalta lehdet pois. Hyvä, että edes toisella on energiaa.

Ps. Järkytyksekseni huomasin, että Blogilista meinaa lopettaa toimintansa. Se on ollut todella kätevä varsinkin silloin, kun haluaa löytää uudempia blogeja. Yksi tilalle tulijoista on Blogipolku. Vähän sitä vilkuilin jo tuossa, vaikuttaa ihan käyttökelpoiselta sivustolta.
Neiti mukana ompelussa.





8 kommenttia:

  1. Moi.
    Ompas neiti nyt hieno,kun on uusi pöllöhame päällä.eipä monella olekkaan.

    VastaaPoista
  2. Tässä ilm vaan tyttövärejä ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minä ihmettelin kanssa että miten se Neiti Vaaleanpunainen tähän tykästyi, mutta ehkä pöllöt voitti nyt poikavärit. :)

      Poista
  3. Mukavaa ja makeaa tiistaita!

    Söpö mannekiini, hauska hame ja nätit varpaankynnet Ü

    Terkuin nami-hiiri-emo
    http://originaalisly.vuodatus.net

    VastaaPoista
  4. Piipahdin vastavierailulle! Blogillasi on ihana nimi! Tykästyin siihen täysin.

    VastaaPoista
  5. Ihanan mekon on Neiti ylleen saanut ja sievästi poseeraa. Pöllöilyn tartuttaminen on hyvän tekemistä;), Onnea nimppari sankarille! Anne

    VastaaPoista