lauantai 18. lokakuuta 2014

Romanttinen ilta

Meillä oli eilen Miehen kanssa romanttinen ilta. Oli kynttilöitä ja tuli uunissa rätisemässä. Oli sohva ja kaksi rakastunutta. Molemilla oli villasukat ja ympärille oli kasattu miellyttävä määrä ja tyynyjä ja vilttejä. Koirat tuhisi kotoisasti jaloissa. Hieman kuplivaa myös kuvassa mukana. Mies pelasi tietokoneellaan omaa peliään ja minä pelasin omallani omaa peliäni. Välillä skoolattiin vihollisen päihittämiselle. Molemmat oli onnellisia. Tämä varmaan kertoo siitä, että pitää itse luoda ne onnelliset tilanteet aina osallistujien mukaan. :)

Eilen vihdoinkin sain odottamani paketin. Osallistuin tänä vuonna Karon järjestämään Salaiseen jouluystävään. Lisää aiheesta voit lukea täältä. Tuolta pääset myös ihailemaan muiden lähettämiä lahjoja. Idea lykykäisyydessään on se, että minä lähetän jollekin 3 pakettia ennen joulua tuomaan joulumieltä ja vastaavasti joku muu lähettää minulle jouluiloa. Lähettäjän henkilöllisyys selviää vasta viimeisestä paketista. Eilen tosiaankin tuli sitten ensimmäinen lahja.

Ja hieno paketti olikin. Ihan minun näköinen. Mukana oli puinen kyltti, keittiöpyyhe, servettejä ja kortti. Kyltti ja pyyhe menevät ainakin välittömästi käyttöön, todella kauniita. Pyyhkeessä parasta on se, että vaikka se on talvinen niin se ei ole niin jouluinen että sitä voisi käyttää vain jouluna. Iso kiitos sinulle, salainen jouluystäväni!

Salaisen jouluystävän lähettämä paketti1 kommentti: