maanantai 29. joulukuuta 2014

Snautseri -lapaset + ohje

Neiti 4-vee kotiutui eilen ja kerittiin viettämään joulua osa 2. Syötiin joulupöydän rääppiäisiä ja avattiin lahjoja. Yksi mieluisimmista tuntui olevan Prinsessa -makuupussi. Neiti on oppinut uusia taitoja ja on jo kovin haka pelaamaan minun kännykälläni erilaisia pelejä. Koska olen ilkeä äitipuoli, minulla on varattuna vain erilaisia opetuksellisia pelejä. Niinpä nyt se tuolla harjoittelee erilaisia numerotehtäviä innoissaan.

Siskon Snautseri -lapaset
Näin vuoden ollessa loppumaisillaan, ajattelin kaivella mennyttä vuotta ja löysin sieltä Siskolle suunnitellut Snautseri-lapaset. Jostain syystä lapaset eivät ikinä päätyneet blogiin asti, mutta parempi myöhään kuin ei milloinkaan. Snautserin väriä saa helposti muutettua sopivalla langalla. Hieman alkaa olla jo neulonta-ähky, ja jos en saa tässä jonkinlaista uutta inpiraatio-puuskaa, saattaa olla että neulominen jää taas hieman vähemmälle. Ehkä ihan hyvä, olen mennyt laskuissa sekaisin mitä kaikkea tänä vuonna on jo syntynyt. Osa onnistuneempia ja osa vähemmän.

Snautseri -lapasten ohjeen saat tästä.

Pöllöjä lukemattomissa neuleissa

Neitin sukat

7 kommenttia:

 1. Mahtavia sukkia ja lapasia, varsinkin nuo Snautserit:)

  VastaaPoista
 2. Voi miten ihania lapasia ja sukkia, kyllä sinä osaat. Itsellö tuo osaaminen suuntaa enemmän tuonne keittiöpuolelle =)

  T:Redrose-emo sly30

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä olen todennut, että kun touhuaa vähän kaikkea niin ei kyllästy mihinkään. :)

   Poista
 3. Hei, aivan ihanat nuo Snautserilapaset. Olisiko mahdollista saada niistä "ruutupaperiohje" =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ohjeen lapasiin löydät niitten kuvien alla olevasta linkistä (pöllöneuleitten kuvan yläpuolella). Sieltä löytyy myös ruutukaavio lapasista. Vai tarkoititko jotain muuta?

   Poista
  2. Juuri tuota ruutukaaviota tarkoitin =) En vaan tajunnut "rullatta" kuvaa tarpeeksi alas. Kiitos ohjeesta, laitankin heti puikot suihkimaan.

   Poista