perjantai 12. syyskuuta 2014

PikkuPöllö -lapaset + ohje

Täällä jatkuu muuraus-urakka. Lykkäsin miehille kahvia ja pullaa eteen ja tulin laittamaan sen lupaamani ohjeen jakoon. :)
Pöllölapaset ja ohje

Pöllö -lapasiin inspiraatio tuli, kun en löytänyt mistään mieleistäni ohjetta, ainakaan ilmaiseksi. Hieman piti suunnitella ja miettiä ja tuloksena syntyivät nämä. Kuvista näkyy ettei kirjoneule ole minun vahvinta lajiani, vaikka innostus siihen onkin kova. Värisuunnitelmakin meni uusiksi alkuperäisestä kun ei lankalaatikosta löytynyt haluamaani väriä ja pakko oli päästä neulomaan HETI.

Minä yleensäkin yhdistelen lankoja aika huolettomasti, tässäkin oleva Drops Karisma on hieman ohuempaa kuin 7 veikka, mutta ei minusta näy lopputuloksessa mitenkään. Lapaset on neulottu puikoilla 4, koska minulla on taipumusta tehdä hieman turhan tiukkaa neuletta.

Lapasissa toisella puolella perinteinen raidoitus.
 Mutta sen pitemmittä puheitta (mikäli saan linkin toimimaan):

Ohje PikkuPöllö -lapasiin


EDIT: Eri värikokeiluja ja vihje koon muokkaamiseen löytyy tämän tekstin loppupuolelta.

EDIT: Use #kotikuusenallaknits in Instgram and others (&I) will find your mittens easily. / Käytä Instagramissa #kotikuusenallaknits  niin muutkin pääsevät ihailemaan lapasiasi.

Lisäsin tuonne vielä englanninkieliset ohjeet. Olen itse seikkaillut ruotsin ja norjan kielisillä sivustoilla ja toivonut että sieltä edes hieman englantia löytyisi.
Jos teet lapaset ja laitat siitä kuvia jonnekin, kävisin mielelläni niitä katsomassa. :) Jos huomaat jonkin virheen ohjeessa, ilmoitathan siitä minulle.
16 kommenttia:

 1. Terve! Löysin tekemäsi ihanat lapasohjeet ravelryn kautta ja päädyin tänne :) Ja täällähän on kaikkea muutakin kivaa. Ihana blogi sinulla. Tänne tulen toistekin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tosi kiva kuulla! Toivottavasti on muillekin yhtä paljon iloa näistä lapasista kuin meillä täällä on ollut. Ja tervetuloa aina takaisin. :)

   Poista
 2. Ihanaa, kiitos tästä! Kauan kadoksissa ollut neulomisinnostukseni palasi takaisin. Nämä on pakko tehdä, niin mainiot pöllöt :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä että sinä sait neuleinnostuksen takaisin, minun omani alkaa hiipua. Hauskoja ideoita tuolla sinun blogissasi, varsinkin kylmälaukun päällystys näytti hauskalta. :)

   Poista
 3. Aivan ihanat lapaset:), sinun pakettiasi ryhdyin pohtimaan helmikuulle ja jäimpä pohtimaan, että pystytkö maitotuotteita, kananmunia ja liivatetta käyttämään leivonnaisissa, niin että ne sopivat sinunkin ruokavalioon??? Terkuin Slysi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei! Käytän kyllä noita kaikkia leivonnassa huoletta. :) Punainen liha ja kana on ainoastaan sellaisia, mitkä jätän väliin.

   Poista
 4. Hienot pöllöt ja kiitos ohjeesta:-)

  VastaaPoista
 5. Kiitos hienosta kaavasta!

  VastaaPoista
 6. Onko tätä piirroksena saatavilla?

  VastaaPoista
 7. Piirros eli pikselimössö löytyy tuolta ohjeesta, klikkaa tekstissä olevaa linkkiä ja odottele hetki. :)

  VastaaPoista
 8. Miten saan ohjeen näkyviin?

  VastaaPoista